Brassói Májjal 2020.04.22.
Hozzávalók:
6 db. csirkemáj
60 dkg.pulykafelsőcomb apritva
fűszer: só bors foghagyma, petrezsejem
olaj
burgonya
2 dbvöröshagyma
2 gerezd foghagyma
Ma májat sütöttem hagymával.
Tipp:Az az ötletem támadt hogy csinálok egy brassóit.
Bele is tettem a májhoz 60 dkg apritott pulyka felsőcombot. megpiritottam kis vizet is tettem
hozzá fedő alatt puhára pároltam.
Fűszereztem: só bors pulykafűszerkeverék, foghagyma , petrezsejem,
Külön edényben héjjában félig főztem a krumplit . Megámoztam, és forró olajban kissé megsütöttem.
Vegyítettem a két serpenyőt és kész is a mennyei Brassói csirkemájjal.
Uborka vagy cékla illik hozzá.
Kis vörösbor nem ront a helyzeten. mellé.
Jó étvágyat.!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése